Coronavirus: 0,5% rata de mortalitate a celor tratați cu protocolul Didier Raoult

Coronavirus: 0,5% rata de mortalitate a celor tratați cu protocolul Didier Raoult

Rata de mortalitate a celor tratați conform protocolului elaborat de Profesorul Didier Raoult este de 0,5%. “Actuellement, pour tous les gens qui ont été traités avec notre protocole, on a une mortalité de 0,5%. […] Il faut revenir à beaucoup de calme, soigner les malades, et sortir de cette espèce d’excitation pour revenir à la pratique du soin, avec ces médicaments qui sont bien connus et qui ne posent pas de problème.” spune Didier Raoult.

Profesorul Didier Raoult mai spune, de asemenea, că ar trebui să existe libertate de prescriere: adică fiecare medic să aibă libertatea de a prescrie medicamentele pe care le consideră eficace și potrivite pentru pacienții săi.

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca