Coronavirusul se reactivează în organism după vindecare

Coronavirusul se reactivează în organism după vindecare

Ceea ce noi știam deja, s-a întâmplat la Suceava, s-a întâmplat în multe alte locuri.

Dar iată că acum Bloomberg scrie despre pacienți cărora le-a revenit infecția după două luni de zile!

Asta arată abilitatea virusului, așa cum am mai scris, de a se ascunde, între ghilimele, cum face virusul herpetic și a se reactiva.

P.S. Pe 10 august, scriam că vaccinul nu va fi bun de nimic (din cauza mutațiilor genetice al virusului). Pe 12 august, Virgil Păunescu, cercetător și imunolog la institutul OncoGen din Timișoara, spune că vaccinurile care apar acum pe piață pot fi ineficiente în cursul anului următor din cauza mutațiilor genetice.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca