50.000 de libanezi au semnat o petiție prin care cer să fie conduși de Franța în următorii 10 ani

50.000 de libanezi au semnat o petiție prin care cer să fie conduși de Franța în următorii 10 ani

50.000 de persoane au semnat o petiție adresată lui Macron prin care cer plasarea Libanului sub mandat francez pentru următorii 10 ani.

În petitia publicată online după explozia care a lovit Beirutul se scrie că: «Responsabilii libanezi au arătat clar o incapacitate totală de a securiza și de gestiona țara. Cu un sistem distrus de corupție, terorism și diverse miliții, țara și-a dat ultimul suflu. Credem că Libanul trebuie să revină sub mandat francez pentru a pune în practică o guvernare sănătoasă și durabilă».

Sursa aici

Acum eu mă întreb dacă cineva mai crede că acel nitrat de amoniu a luat foc din greșeală. Dacă mai crede asta, nu ar trebui să mai citească blogul meu. Blogul meu este numai pentru oameni inteligenți.

Deci citește asta

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca