India, coronavirusul trimis de Statele Unite, Chinei

India, coronavirusul trimis de Statele Unite, Chinei

China a trimis coronavirus Statelor Unite (care au căzut în genunchi), Statele Unite trimit acum un coronavirus Chinei: India. Care și-a întors pur și simplu rachetele nucleare spre China. India a anunțat că strategia sa nucleară, care era orientată tradițional împotriva Pakistanului, este acum îndreptată împotriva Chinei, iar Beijingul este în raza de acțiune a rachetelor sale.

Analiza, publicată pe 20 iulie în Bulletin of Atomic Scientists de către Hans M. Kristensen și Matt Korda arată că “Noua generație de rachete Agni are o rază de acțiune care arată că principala lor țintă este China. Expansiunea nucleară a Indiei urmărește să depășească arsenalul chinezesc ceea ce va avea ca rezultat o schimbare a influenței și a rolului Indiei în regiune. Asistăm la o decuplare a strategiei nucleare care era orientată spre Pakistan și orientarea ei spre China. India este aproape de a avea forța necesară pentru a amenința credibil China, ceea ce va avea ca rezultat alte strategii, mai agresive,” se mai arată în raport.

Unii folosesc războiul biologic, alții pe cel nuclear. Fiecare face ce știe mai bine.

Al Treilea Război Mondial continuă.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca