România e în război

România e în război

Din păcate e în război în interior. Între două tabere. Cei pro și cei anti-mască.

E un război dur, e un război greu. De ce? Pentru că foarte puțini mai sunt în toate mințile. Și atunci războiul e dur, agresiv, cu emoții urâte, de oameni care au patologii psihice.

Ca și cum nu era suficient coronavirusul.

Ne mai facem rău și între noi. O povară în plus.

Totuși, cei mai mulți sănătoși mintal sunt din tabăra pro-mască, iar cei mai mulți cu patologii, de dincolo.

Se spunea că masca te ajută să faci diferența între un om prost și un om deștept. Acum masca te ajută să faci diferența între un om sănătos la cap și un  om care ar trebui să meargă la psihiatru dar neglijează acest aspect.

Cine va face pace?

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca