Pandemia arată prostia

Pandemia arată prostia

Pandemia asta a arătat câți proști sunt în România. Sunt enorm de mulți. Partea educată, inteligentă, cu bun simț, a României este RAREFIATĂ, este minoritară.

Grosul este alcătuit de cei care ar lăsa baltă totul ca să spele veceuri în străinătate. Și aici mă refer și fizic și simbolic.

Aceștia domină acum România. Cei care ar spăla veceuri pentru 3.000 de euro oriunde, oricum și oricât de adânc. Oameni fără caracter, fără educație, individualiști și răi.

Oameni pentru care inteligența este similară cu a te descurca, deși nu există întotdeauna raporturi de determinare între cele două.

Coronavirusul a arătat ce a ajuns România la 30 de ani de la Revoluție: un veceu în fundul curții.

Ăsta e adevărul. Am regresat, nu am progresat.

Și în spatele nimfelor care se etalează pe Instagram, stau oamenii care citesc ziare de scandal, pe toaleta din lemn.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca