De ce se externează lumea cu COVID

De ce se externează lumea cu COVID

Pentru că preferă să moară acasă decât să stea în spitalele românești!

Nu pleacă lumea din spital pentru că e proastă, dezinformată, inconștientă!

Pleacă pentru că condițiile din spital sunt sub orice critică! Dacă ar avea un pat ok pe care să doarmă și mâncare care se poate mânca, ar rămâne în spital, nu e nimeni inconștient să plece și să riște să moară.

Faptul că oamenii sunt dispuși să riște să moară numai să nu stea în spital, arată condițiile în care se află spitalele și ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru voi, cei care ne conduceți!

Ce-i face pe oameni să plece acasă cu COVID? Că nimeni nu pleacă de la bine? Faptul că spitalele românești sunt, în unele cazuri, mai rele ca moartea!

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca