O să ajungem curând la 1.000 de cazuri pe zi

O să ajungem curând la 1.000 de cazuri pe zi

Următoarele 2-3 săptămâni se anunță foarte grele. Vom depăși 1.000 de cazuri pe zi. Apoi să sperăm că epidemiologul de la Cluj, Molnar Geza are dreptate și curba va începe să scadă. În același timp, Rafila l-a contrazis azi pe Geza și a spus că nu există niciun argument științific care să ateste că va scădea curba.

Între timp, tot azi, Nelu Tătaru a spus că putem vedea decese la persoane de 30 – 35 de ani, care nu aveau comorbidități. Motivul: propria imunitate, prea puternică, mai exact momentul inflamator, furtuna de citokine care duce și la deces. Deci dacă înainte mureai pentru că erai în vârstă sau aveau comorbidități, acum mori pentru că ai imunitatea prea mare. Aviz celor care pompează diverse suplimente ca să-și crească imunitatea.

Se pare că ne așteaptă o perioadă mai grea decât cea din primăvară. Promit să stau pe metereze și să vă țin la curent.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca