Cine urmează după Andreea Esca?

Cine urmează după Andreea Esca?

Vedeta s-a infectat după o petrecere pe litoral la care nu s-au purtat măști și nu s-a păstrat distanțarea sanitară. Pentru că măștile și distanțarea sanitară nu sunt pentru vedete. În așteptarea rezultatului testului (primit azi) Andreea Esca nu s-a izolat, ci și-a continuat netulburată vacanța la Olimp. A făcut plajă, a stat la hotel…Se gândește câte persoane a contaminat?

Și revin cu întrebarea de aici: legile din România sunt făcute numai pentru oamenii simpli, pentru oamenii de jos? Ludovic Orban fumează și bea în birou fără mască, Esca dansează la o petrecere în interior, fără mască și distanțare sanitară, nu stă în izolare și îmbolnăvește alți oameni…

Cine urmează? Pe cine a mai îmbolnăvit Esca sau soțul ei, care după cum spune jurnalistul Dan Turturică, are o formă mai gravă?

Câte vedete de la acea petrecere s-au îmbolnăvit? Căte s-au testat? Câte sunt în izolare?

Sincer, după cum văd că decurg lucrurile, în România există două categorii de cetățeni: politicieni & vedete și oamenii simpli. Pentru prima categorie, nu există legi.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca