Un polițist din Arad avea acasă o plantație de canabis. 21 de kilograme

Un polițist din Arad avea acasă o plantație de canabis. 21 de kilograme

Asta e România. Și nu orice polițist, ci un agent-șef din cadrul Poliției Rutiere Arad, anunță Radio France Internationale, România

Procurorii Biroului Teritorial Arad din cadrul DIICOT au dispus reținerea pentru 30 de zile a lui Ștefan Cosmin Pană, pentru trafic de droguri de mare risc în formă agravantă.

În perioada aprilie-iunie, inculpatul, împreună cu alte două persoane au cultivat 34 de plante de canabis, cu o greutate de 21 de kilograme, într-un imobil din oraș.

Practic, cultura de marijuana a fost descoperită întâmplător de colegii polițistului și de procurori, chemați să investigheze incendierea unui autoturism la domiciliul acestuia, într-o anchetă începută anterior.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca