Delia, Adina Buzatu, Andreea Esca și alte 50 de persoane au dansat la o petrecere în interior fără măști

Delia, Adina Buzatu, Andreea Esca și alte 50 de persoane au dansat la o petrecere în interior fără măști

În interior. Cu ocazia lansării hotelului de lux Novum, din stațiunea Olimp, mai mulți influenceri și vedete au petrecut, în interior, fără respectarea regulilor de distanțare sau ale celorlalte măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, potrivit G4media.ro.

În filmul publicat pe YouTube de Adina Buzatu, numit `Distracție la mare”, se vede cum la petrecere participă mai mult de 50 de persoane, care nu poartă măști și nici nu păstrează distanța în timpul socializării, deși se află într-un spațiu acoperit.

La minutul 10:00 al filmulețului începe o petrecere. Niciunii dintre cei care se văd în video nu poartă măști și nu respectă distanțarea, deși evenimentul are loc într-un spațiu acoperit.

 

Asta suntem. O țară de boieri. Există reguli numai pentru clasa de jos, pentru țărani. Premierul poate să bea și să fumeze în birou, fără mască, vedetele pot să petreacă fără măști. România este acum la 1.900, cu țărani și boieri.

Pentru unii există legi, pentru alții, nu.

Update 1: La petrecerea care a avut loc acum două săptămâni, a participat și Andreea Esca, iar apoi a dispărut. Vineri, PRO TV a anunțat că mai mulți angajați au coronavirus. Oare și Andreea Esca? Oare și alții de la petrecere?

Update 2: A dat știrea și Cătălin Tolontan, cu titlul: Petrecerea despre care nu vrea să vorbească nimeni după apariția cazurilor de COVID 19 la Pro TV

UPDATE 3: DUPĂ CE AM SCRIS EU ȘI CĂTĂLIN TOLONTAN, ADINA BUZATU A TRECUT CLIPUL LA PRIVAT. ACUM SE ASCUND. CÂTĂ NERUȘINARE!

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca