Vom intra din nou în stare de urgență

Vom intra din nou în stare de urgență

Păstrați acest articol scris azi, pe 8 iulie, 2020. În august, 2020, nu știu exact data, se va decreta stare de urgență. Pe actualul trend, se va ajunge la 800 de cazuri pe zi în august. Și la 1.600 de cazuri în septembrie.

Nimeni nu vrea stare de urgență, nimeni nu vrea uciderea economiei. Dar se va ajunge acolo, iar motivul principal este că oamenii nu respectă regulile de prevenire a răspândirii virusului. Celelalte motive sunt secundare.

Oamenii se bagă singuri într-o nouă stare de urgență.

Nu mă credeți azi. Revenim la subiect în august (cel mai probabil pe 10-15)

Update: Nelu Tătaru confirmă

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca