SUA: tinerii fac party-uri ca să ia coronavirusul

SUA: tinerii fac party-uri ca să ia coronavirusul

În SUA a devenit o modă printre tineri, să faci petreceri de contaminare cu noul coronavirus. Cel care ia primul virusul, primește un premiu în bani, anunță CNN și ABC.

Organizatorii invită persoane infectate la petreceri, ca să se contamineze. Cel care primește primul confirmarea că a fost contaminat, de la medic, primește banii pe biletele plătite pentru petrecere.

Sonya McKinstry, membru în Consiliul Municipal al orașului Tuscaloosa, din Alabama, spune că ”astfel de petreceri sunt iresponsabile, pentru că poți să-ți îmbolnăvești părinții și bunicii. Orașul nostru face tot ce e posibil ca să împiedice astfel de petreceri”

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca