Ce ne spune scandalul legat de panourile cu bătrânica bisexuală

Ce ne spune scandalul legat de panourile cu bătrânica bisexuală

Că în România, femeile peste 60 de ani trebuie să facă următoarele lucruri:

  • borcane cu gem pentru nepoți
  • fulare croșetate
  • să plimbe căruciorul cu nepotul ca să fugă fata la mare
  • să spună povești despre comunism și să moară în liniște, fără deranj, dacă se poate

Ce face o femeie de 60 de ani în Franța, după ce iese la pensie

  • se îndrăgostește și în 90% din cazuri începe o relație cu un tip mai tânăr decât ea (în 70% din cazuri, începe o relație cu un tip cu 20 de ani mai tânăr decât ea – vezi cazul Macron)
  • merge la cursuri de dans (în Franța 90% dintre pensionari merg la cursuri de dans) și călătorește, cu soțul sau cu iubitul
  • se îmbracă ca la 20 de ani – pe Promenade des Anglais, toate femeile de 60 de ani arată din spate ca cele de 20, pentru că așa se îmbracă, în rochițe etc. Doar din față le vezi vârsta, după riduri.
  • își încheie viața sexuală la 80 de ani, adică între 60 și 80 este a doua tinerețe, cei 20 de ani adevărați de tinerețe, când, după o viață de muncă, culeg roadele, se odihnesc, se distrează și fac sex

Ce face o femeie de 60 de ani în Germania:

În Germania, la benzinăriile de pe autostradă, pentru că drumurile sunt lungi și obositoare, se distribuie gratuit vibratoare de unică folosință. Ca să se folosească doar pe durata drumului pe autostradă, adică câteva ore. Să mai alunge monotonia.

Cum e în România? Ca la țară! Ca la țară în România, că în alte țări la țară e ca la București, la noi. De aceea vine Comisia Europeană și pune acele panouri. Ca să aducă țara la oraș. Iar țăranii se zgâiesc enervați, se scobesc în nas, aruncă cu balegă în panouri, apoi merg acasă și își înșală nevasta cu amanta. Până vine nevasta de la serviciu. Iar dacă vine prea devreme, eventual o omoară cu sapa.

 

P.S. Iar legat de faptul că panourile sunt cu oameni care nu sunt bisexuali, pozele sunt de pe Shutterstock, o bază de date care exact asta face, cumpără fotografii și le vinde. Iar cei care-și vând fotografile acceptă să fie folosite în diverse scopuri. Acest scop este rușinos numai la noi în altă țară. În alte țări e considerat educativ. Și, mă întreb, într-o țară populată cu țărani (unde țăran înseamnă needucat) agresivi, cine și-ar pune poza reală pe un panou? Ca să vină la ușă, țăranul cu furca, plin de energie după ce și-a înșelat soția?

 

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca