China anunță că ia măsuri de război

China anunță că ia măsuri de război

Ca urmare a faptului că în Beijing a izbucnit un nou focar de coronavirus. Titlul de la CNN (un post de Stânga, anti-Trump) este ”Noul focar de coronavirus determină Beijing-ul să adopte măsuri de război, în lupta de limitare a răspândirii infecțiilor”.

Al Treilea Război Mondial continuă.

Iar războiul a ajuns și la noi. Acum două săptămâni spuneam că, întrucât noi suntem izolați, așa, ca un sat la marginea lumii, unde se află o bază americană, la noi războiul o sa ajungă mai târziu.

O să începem să auzim tunurile din porumb, spuneam 🙂

Și acum începe să le auzim 🙂

După atacul la sol, care a avut loc deja (mișcările de protest din SUA), a început etapa a doua a războiului: dezinformarea, lansarea zvonurilor menite să semene neîncredere în instituțiile statului, să vulnerabilizeze instituțiile statului. Asta se întâmplă acum în România. Au început să circule zvonurile că virusul nu există, că sunt 35.000 de morți de cancer pentru că nu au fost tratați etc, pentru ca lumea să se agite, să se revolte, să iasă în stradă și aici, unde este bază americană, să fim SUA 2.

🙂

Cam asta. E simplu.

Iar pe un popor care se uită la Las Fierbinți și la Vulpița este chiar prea simplu de aplicat.

Vom cădea?

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca