Se redeschide Cinema Elvira Popescu

Se redeschide Cinema Elvira Popescu

Elvira Popescu, unul dintre cele mai importante cinematografe din București, se deschide la finalul acestei săptămâni. Astfel, sâmbăta, 13 iunie, la exact trei luni după închiderea temporară a cinematografului, proiecțiile se reiau în curtea Institutului Francez.

Filmul care marchează redeschiderea programului este Les Parapluies de Cherbourg. Un musical clasic, de neuitat, semnat de Jacques Demy și recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de la Cannes în 1964.

Cu această ocazie, o veți putea revedea pe marea actriţă Catherine Deneuve, la doar 20 de ani, în primul rol major al carierei sale.

Biletele sunt disponibile aici

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca