1356 de pacienți zero în Marea Britanie

1356 de pacienți zero în Marea Britanie

Epidemia de coronavirus nu a pornit în Marea Britanie de la o persoană, de la două sau de la 10, ci de la 1.356. O mie trei sute cincizeci și șase.

1.356 de persoane au adus simultan virusul în Marea Britanie.

Dacă nici asta nu sună ca un atac atunci ce?

Marea Britanie a fost pur și simplu înecată epidemic.

Țările din Est nu au pățit nimic.

Recitiți acest articol.

Și acest articol. 

Nici Germania nu a pățit mare lucru, Germania care a anunțat de curând, că părăsește Statele Unite și merge cu China.

Noi, ăștia, din țările din Est, servitorii, am fost lăsați deoparte, să vedem cum se bat stăpânii. Și să alegem cu cine mergem mai departe. Că noi, un popor cu coloană vertebrală, am mers mereu cu învingătorii.

Update: citește și asta – în SUA are loc a doua Revoluție 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca