De ce l-a pupat în fund Dana Budeanu pe Tolontan

De ce l-a pupat în fund Dana Budeanu pe Tolontan

În ultimele zile, la Verdictul Politic, Dana Budeanu l-a ridicat în slăvi pe Cătălin Tolontan, a zis că este un jurnalist adevărat, care face anchete adevărate, și-a îndemnat urmăritorii să-l citească….

De ce? Pentru că știa că Tolontan a trimis un reporter să întrebe procurorii de ce trenează cazul în care Dana Budeanu a incitat la violență împotriva femeilor. Și spera să-l înduplece.

Dar Tolontan a rămas inflexibil (știe el de ce) și zbang, azi a publicat.

Iar Dana Budeanu s-a trezit în în situația penibilă în care și-a trimis cititorii să asiste la propria ei moarte 🙂

Storcoshită de cel pe care îl lăuda.

Ce interesantă e viața, nu? 🙂

Protecția ei s-a încheiat (recititi cu atenție acest articol în care scriam despre subiect pe 5 iunie). Protecția ei s-a încheiat în momentul în care a luat amploare Revoluția din SUA și a fost clar că pleacă Trump.

Revoluția din SUA ajunge și în România și înseamnă că ce e vechi și conservator se spală, ce e nou și modern se ridică.

Au bon entendeur salut 🙂

Citește și despre Prima Cartă Etică a Rețelelor Sociale

 

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *