Când vom ajunge la zero cazuri

Când vom ajunge la zero cazuri

Vom ajunge la zero cazuri când se va vrea să ajungem la zero cazuri.

În ritmul lent în care coboară curba acum (cu albastru), vom ajunge la zero cazuri la sfârșitul lunii august.

Întreb din nou, pentru a treia oară: îi controlează cineva pe cei 80.000 de români care s-au întors în țară după 15 mai, dacă chiar stau în case 14 zile, așa cum prevede legea?

Sau exista interese pentru prelungirea stării de alertă?

Nu încercați să prelungiți frica noastră ca să vă folosiți de ea la alegerile din toamnă. Nu este corect. Câștigați alegerile pentru că sunteți competenți și onești, nu pentru că suntem noi orbiți și sedați de frică.

Iar Ceaușescu a murit. Să moară și nostalgia după el 🙂

Ați avut destulă putere în timpul stării de urgență și în timpul stării de alertă. Dați puterea înapoi celor care v-au votat.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca