3 din cei 4 autori ai studiului din Le Lancet, care invalida hidroclorura, au RETRACTAT!

3 din cei 4 autori ai studiului din Le Lancet, care invalida hidroclorura, au RETRACTAT!

Deci Didier Raoult, acest cavaler al luptei cu COVID 19, pe care eu l-am creditat aici, a spus ca hidroclorura este un tratament foarte bun pentru coronavirus si a mai spus ca duce o batalie cu companiile farmaceutice care vor sa-l discrediteze pentru ca hidroclorura este un medicament prea ieftin!

In perioada urmatoare, s-a umplut presa de articole anti-hidroclorura (si eu am fost atacat ca l-am creditat pe Didier Raoult cu valul doi, pentru ca el este autorul tratamentului cu hidroclorura, desi ceea ce a spus el a fost validat ulterior de OMS, deci presa franceza s-a umplut de articole anti-hidroclorura, care au culminat cu un studiu publicat in cea mai prestigioasa revista stiintifica medicala franceză, Le Lancet, studiu care a determinat guvernul francez sa interzica hidroclorura!

Raoul a spus ca studiul este fals, studiul a fost contestat de zeci de oameni stiintifici francezi si de OMS, asa cum am scris aici, hidroclorura a început să revină in tratamentul coronavirusului, iar azi, surprize-suprize, trei dintre cei patru autori ai studiului din Le Lancet au RETRACTAT CELE SCRISE CONTRA HIDROCLORURII ÎN CELEBRUL STUDIU!

ESTE FASCINANT CE SE INTAMPLA! Traim intr-o lume a falsului si a manipularii, unde un rol important au companiile farma! Cum sa falsifici un studiu in cea mai prestigioasa revista stiintifica medicala franceza? Numai ca sa scoti de pe piata un medicament care e BUN. Dar e prea ieftin, costa 2 lei cutia???!!

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca