Te-ai îmbolnăvit?

Te-ai îmbolnăvit?

Nu. Pentru că ai fost super-grijuliu și ai dezinfectat perfect? Ai așa multă încredere în tine? Nu te-ai întâlnit cu nimeni? Nu ai dus niciodată mâna la gură fără ritual, ai mers numai pe străzi dezinfectate? Chiar, sunt curios, ai respectat a la lettre două luni ritualul pe care l-ai început în februarie? La perfecție-la perfecție s-au s-a degradat pe parcurs?

Dacă nu ești Doamna sau Domnul Perfecțiune și totuși nu te-ai îmbolnăvit, gândește-te așa: ce se întâmplă, totuși?

Știi ce e frumos? Căt toți se gândesc șa asta acum. Chiar și cei care ne conduc 🙂

Ce s-a întâmplat, ce se întâmplă?

Gândește și tu. Turma s-a oprit, ciobanii trag o țigară (chiar mai multe), poți să ciulești urechile, să ieși un pic din turmă și să te gândești: ce s-a întâmplat? Ce se întâmplă?

Ce va urma?

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *