Germania refuză Statele Unite și merge cu China

Germania refuză Statele Unite și merge cu China

Angela Merkel a refuzat invitația lui Trump de a merge la G7, după cum anunță Deutsche Welle și a anunțat că are interese strategice care o determină să lucreze cu China, după cum anunță Bloomberg. Mai mult decât atât, Cancelarul german a anunțat că va prioritiza China pe durata celor 6 luni cât va deține președinția Consiliului European.

Deci Germania, care va deține Președinția Consiliului European întoarce spatele Statelor Unite și deschide brațele Chinei.

Guvernul României, bastion strategic american (Deveselu) alungă chinezii de la Centrala Termonucleară de la Cernavodă, obiectiv strategic. A doua zi apare pe Facebook o fotografie cu membrii guvernului în ipostaze care încalcă legea. Printre cei fotografiați, prim-ministrul și ministrul Economiei. Nu se știe cine a făcut fotografia, premierul spune că probabil cel care a adus mâncarea 🙂 Din fotografie lipsește o persoană, care a fost tăiată, i se vede doar un cot, o șosetă și un pantof.

România este la un moment de cotitură, între China și SUA. Încotro? Ce va face Iohannis care acum…tace?

Ca să înțelegeți mai multe, citiți acest articol

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca