Categories
Coronavirus

Domnilor Vela, Tătaru, Arafat, unde este vârful de după Paști? Dar de după 1 mai?

Că așa ați spus mereu, că va veni vârful după Paști. Nu a fost nimic. Apoi ați spus că vârful va veni după 1 mai. Mai exact, pe 15 mai. Unde e?

Eu am scris pe blog, încă de pe 14 aprilie, în articolul Deja am atins vârful curbei și am început să coborăm, că vârful a fost pe 11 aprilie și nu va mai fi niciun vârf după Paști, dintr-un singur și simplu motiv, că oamenii au stat cuminți în case de Sărbători.

Pe 29 aprilie, am scris: Am avut dreptate, vârful curbei a fost pe 11 aprilie și de atunci scade

Am scris atunci că epidemia evoluează în dinți de fierăstrău, așa cum spunea epidemiologul Geza Molnar de la Cluj, urcă, coboară, urcă, coboară, dar per ansamblu, coboară. Dar toată lumea aștepta vârful. Autoritățile numai despre asta vorbeau, stați în case, va veni vârful. Dacă nu a venit după Paști, cu siguranță va veni după 1 mai!

Pe 2 mai am scris: Nu a fost niciun vârf după Paști, nu va fi niciun vârf nici după 1 mai. 

Acum vă privesc în ochi și vă întreb: a mai fost vreun vârf după Paști și 1 mai cum spuneau autoritățile? Dacă a fost, unde e? Sunteți în regulă, vă simțiți bine să fiți mințiți așa? Dacă vă simțiți bine și nu reacționați, se va întâmpla următorul lucru: veți fi mințiți în continuare. Sincer, nu mi-e clar dacă am fost mințiți pentru că ei știau adevărul și nu-l spuneau sau pentru că sunt incredibil de prost pregătiți, adică incompetenți. După ce președintele Iohannis a anunțat într-o conferință de presă că în Franța s-au deschis școlile într-o zonă și apoi s-au închis, pentru că s-au îmbolnăvit profesorii și elevii, înclin spre a doua variantă. 

4 replies on “Domnilor Vela, Tătaru, Arafat, unde este vârful de după Paști? Dar de după 1 mai?”

Ați fi VRUT să vină vârful?
De evoluție în dinți de fierăstrău ați auzit? Dar de faza de platou? Ce vă face să declarați că scăderea va fi abruptă? Este mult mai probabilă o scădere lentă. Doriți să influențați oamenii în mod negativ, astfel încât aceștia să nu mai țină cont de recomandările sanitare? Nu, eu nu cred că ni se vrea răul atunci când ni se recomandă distanțarea socială! Ați văzut unde s-a ajuns, cu Piata Victoriei? Dar probabil că asta vreți, deoarece dumneavoastră, de-acolo, din Franța, considerați că România are prea puține cazuri comparativ cu țara dumneavoastră!

Ati citit ce am scris? Daca nu va ajut eu: recititi, va rog, paragraful patru, unde am scris despre evolutia in dinti de fierastrau. Si incercati sa va calmati. Eu nu sunt responsabil pentru starile psihice ale dumneavoastra dupa doua luni de frica. Pentru asta este responsabil un terapeut. Chiar aveti mari probleme psihice, din cum scrieti, deci aveti nevoie de sprijin. Imi faceti procese de intentie fara nicio legatura cu articolele mele. Va rog sa cititi toate textele de pe blogul meu, mai ales acesta, unde invit la prudenta: https://horeabadau.ro/2020/05/13/am-castigat-prima-batalie-vom-pierde-razboiul/. Reiterez invitatia sa faceti terapie. E penibil sa iesiti in lume si sa aratati ca aveti nervii vraiste. P.S. Eu locuiesc in Romania.

Oricum eu zic ca ar trebui sa fi mandru, ai avut un comentariu deci, prezumat, un om te-a bagat in seama. Unul!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *