Înghițiți cât mai mult Zinc! Și vitamina C!

Înghițiți cât mai mult Zinc! Și vitamina C!

În acest fel, o să muriți mai rapid dacă luați coronavirusul. Imunitatea crescută este cea care determină insuficiența respiratorie și duce la Terapie Intensivă și ventilație mecanică, pentru că se inflamează pereții plămânilor – de la acțiunea anticorpilor. Ca să scape cu viață, ÎPS Pimen, Episcop de Suceava, urmează un tratament foarte costisitor, care exact asta face, scoate din sânge avalanșa de citokine generată de răspunsul masiv al sistemului imunitar. Sistemul imunitar ucide, nu virusul. 

Deci îndopați-vă cu zinc și cu toate tâmpeniile posibile și, în general, trăiți cu intensitate acest film interior care se numește Bătălia mea cu Coronavirusul, film care este, în mare parte ficțional, pentru că coronavirusul nu se află acolo unde credeți și nici nu-i faceți niciun rău prin ceea ce faceți. Dar filmul este palpitant. Iar virusul nu se vede, deci merge înainte. Filmul..

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca