Categories
Coronavirus

Lucruri care nu se spun despre pandemia de coronavirus

Presa britanică titrează: Este timpul să renunțăm la restricții și să avem încredere în responsabilitatea britanicilor. Când vor avea conducătorii noștri încredere în români, adică în cei care i-au ales? Pentru a face transferul de responsabilitate dinspre autorități spre populație? În realitate, acum suntem prinși între interese care nu prea au legătură cu interesele oamenilor de rând. Se raportează un număr mare de morți, Italia a făcut asta, ca sa primească sume mai mari, drept despăgubiri, de la UE. Și va primi: 100 de miliarde de euro. Și România raportează mai mult, în speranța că va primi mai mulți bani pentru acoperirea deficitului bugetar  – este de notorietate cazul tinerei de 27 de ani, care a murit de comă diabetică, dar a fost raportată ca victimă COVID 19. S-au raportat morți în România inclusiv în zile care nu exista in calendar, cum ar fi 31 aprilie. 

Ceea ce am scris în articolul Propun să stăm în case 2 ani, spun acum britanicii. Eu scriam că presa a speriat oamenii și i-a îmbulzit, ca oile, în staul. Presa britanică scrie că, citez Guvernul a terorizat britanicii că să creadă că virusul este ucigaș. Eu am scris încă din 25 ianuarie că virusul nu este atât de ucigaș, cum se spune. Și, într-adevăr, a fost un moment zero în care presa a început să sperie și să terorizeze zdravăn publicul, cu virusul ucigaș. Acel moment a fost în ianuarie. Deși virusul a apărut demult și nu a ucis lume. Abia acum apar dovezi și în presa italiană și în cea franceză, că există sportivi care s-au îmbolnăvit de coronavirus, încă din octombrie, la Wuhan, când au participat la o competiție militară. Primele pneumonii cu cauza necunoscută au fost raportate în Italia, din noiembrie. Deci atunci s-au raportat primele pneumonii cu cauze neidentificate. Dar nu a scris nimeni de un număr imens de morți. De ce nu a scris nimeni de un număr imens de morți? Secretarul de stat în Ministerul Sănătății a spus că 80% din mortii de COVID 19 ar fi murit oricum, iar faptul că s-au îmbolnăvit de coronavirus nu le-a grăbit moartea. Și atunci de ce sunt atât de mulți oameni morți de COVID în intreaga lume? Pentru că toți oamenii, cu toate bolile, care mor, sunt puși sub o singură pălărie: morți de COVID . Aproape toți avem COVID. Dacă am muri loviți de mașină și am fi testați, s-ar descoperi că avem COVID și am fi raportați ca morți de COVID . Cam așa funcționează. În medie, în România mor 140 de oameni de cancer în fiecare zi. Toți cei care mor din toate cauzele posibile și sunt și bolnavi de coronavirus, iar probabilitățile de a fi infectați cu coronavirus sunt foarte mari, pentru că virusul este foarte contagios, sunt raportați ca decese COVID – 19. Iar oamenii se sperie și stau în case. Ar trebui să-și dea seama că au COVID -19 chiar dacă stau în case – recent o ziaristă de la Constanța scria pe contul ei de Facebook, că una dintre prietenele ei care a stat închisă în casă, s-a testat întâmplător și are COVID – 19 fără niciun simptom. Aproape toți avem COVID – 19. E o păcăleală că ne păzim în case. Și dacă murim cumva, vom fi testați. Și vom afla că avem COVID – 19. Dar nu murim, decât dacă avem și comorbidități. De care oricum am fi murit și fără COVID 19. Doar 20% dintre cei care au comorbidități și COVID 19, mor de COVID 19. Adică exact CÂT MOR CEI BOLNAVI DE GRIPĂ.

Și acum, dacă nu erați suficient de speriați și s-au cam epuizat modalitățile prin care puteați fi speriați, iată una nouă: Coronavirusul se transmite și prin sex, de către asiptomatici.

Iar dacă vreți să fiți oameni normali, citiți aici: Italia a trecut cu bine testul libertatii

Si, știați? În 1968 a fost o pandemie de gripă care a omorât 1 milion de oameni, aproape neobservată. Dar atunci nu exista Facebook.

 

 

7 replies on “Lucruri care nu se spun despre pandemia de coronavirus”

Cum se explicăm supraaglomerarea bruscă a spitalelor din Italia, Spania, SUA dacă acei oameni ar fi murit oricum si COVID-19 nu le-a grabit moartea ?

Eu am citat declaratia unui secretar de stat despre situatia din Romania. Sunt convins ca ati citit si acest articol: https://horeabadau.ro/2020/04/19/virusul-este-mai-bland-cu-romanii-de-ce/ Si acesta: https://horeabadau.ro/2020/04/26/de-ce-mor-mai-multi-oameni-in-tarile-bogate-si-mai-putini-in-tarile-sarace/. Referitor la situatia din Italia, 80% dintre persoane aveau peste 80 de ani si boli care le faceau extrem de fragile. Adica ar fi decedat si in urma unei gripe sau a unei raceli mai puternice

Imi plac articolele si cred in lumina interioara !DA DOAMNE ROMANULUI ;;;;,MINTEA CEA DE PE URMA.;;;;;;,SAU, DA DOAMNE,;;;; MINUNE SA FACA FIECARE, CE ESTE BINE PENTRU EL! VA FELICIT CA AVETI ACESTE BLOGURI ,CARE ,NE MAI DESCATUSEAZA MINTILE ;UNDE ESTE PANDEMIA? ESTE IN LEGEA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *