Articolul Gata cu spaima! a intrat în top 10 subiecte virale pe Facebook, din prima zi în care a fost publicat

Articolul Gata cu spaima! a intrat în top 10 subiecte virale pe Facebook, din prima zi în care a fost publicat

Încă din prima zi în care l-am publicat, articolul a intrat în Top 10 cele mai viralizate subiecte în presa online și pe Facebook (din săptămâna 23-29 martie), cu 51.122 interacțiuni. Deși l-am publicat la ora 16, până la ora 24 zeci de mii de oameni au dat share, pe Facebook, pe Watsapp etc, iar articolul a avut peste 250.000 de cititori în patru zile. Am primit și foarte, extrem de multe comentarii extrem de calde, care m-au emoționat foarte mult și pentru care mulțumesc. Mi s-a spus că articolul a făcut foarte mult bine și mi s-a cerut să continui să scriu. Voi continua. Iar vouă, celor foarte mulți, care m-ați citit, cu mintea deschisă și inima caldă, vă mulțumesc. Jos pălăria! (Chapeau!)

Este al treilea articol care s-a viralizat de pe blogul meu în 2020. Primul viral a fost în ianuarie: (https://www.zelist.ro/…/care-au-fost-cele-mai…/ – locul 1 in top 10), al doilea viral a fost în februarie, (https://www.zelist.ro/…/care-au-fost-cele-mai…/ – locul 9 în Top 10) și al treilea in martie, acesta. Unul pe lună.

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca