Povești scrise de oameni faini

Cine sunt acești oameni faini, vă las să descoperiți singuri.

Mai întâi citiți această poveste scrisă de o moldoveancă aprigă și simpatică. Pentru că azi e 1 Decembrie. Și pentru că în Moldova e o mare parte din sufletul României.

Apoi citiți despre ea. A venit la București cu 18 ani, 1,60 înălțime și două perechi de pantofi. Dar cumva eu cred că a venit să-l cucerească. Și cred că a și reușit puțin-puțin.

Dar ea? Spune cu curaj niște lucruri legate de amintiri pe care nu îndrăznesc mulți să le spună. Acum mă gândesc că e un subiect pe care l-aș fi abordat cu plăcere și eu. O să fac asta, dacă își dă acordul Mădălina 🙂

Și dacă ai ajuns până aici, trage adânc aer în piept și pregătește-te să intri în imersiune. Într-o lume unde cred că a fost și Alice. Deci e Țara Minunilor. Poate fi vorba de așa ceva într-un text despre o geantă???

Bine, am să fac o confesiune. Eu vorbeam cu pisica mea. Nu mult. Și ea vorbea cu mine. O să vă arăt un video cu conversația noastră înainte de culcare. Deci am înțeles perfect despre ce este vorba în acest text. Dacă ai animal de companie, cu siguranță o să înțelegi și tu.

Și ceva ce nu trebuie să lipsească din nicio poveste. Noi am urmărit cu sufletul la gură la seminar 🙂

🙂 și poc. paf. puf. auch. Adică citiți și asta. 

🙂

Sper că v-au plăcut poveștile.

Dragii mei cititori, v-am propus 4 texte scrise de studenți care fac primul pas în lumea storytelling-ului, a poveștilor scrise în online. V-au plăcut? Ce poveste v-a plăcut cel mai mult? Zilele urmatoare vin selfie-urile storytelling si storytelling-urile video 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *