Dragi cititori

Fără sprijinul vostru, blogul www.horeabadau.ro nu poate exista. Demersul meu este de tip jurnalism independent, pentru interesele publicului și atât, fără a permite intervenția altor tipuri de presiuni fie că sunt economice sau politice etc.
Eu scriu doar pentru voi. De aceea am nevoie de sprijinul vostru pentru a exista.
Menținerea blogului online presupune costuri lunare de chirie (de găzduire) pe un server. Cu cât sunt mai mulți cititori, cu atât crește spațiul de pe server necesar pentru a găzdui vizitele dumneavoastră, deci și costurile. Dacă costurile nu sunt achitate la timp, blogul este închis de serviciul de hosting, așa cum s-a întâmplat în aceste zile. 

Blogul meu este vizitat lunar de multă lume. Este ca un apartament închiriat, în care intră multă lume. Cu cât intră mai multă lume, cu atât este nevoie de mai multe spațiu, de două, trei, chiar 10 apartamente, deci costurile cresc. Nu pot acoperi costurile generate de aceste vizite, deci singura soluție este ca fiecare vizitator să plătească spațiul pe care îl ocupă pe server. 1 leu pe lună este suficient. Dacă fiecare ar vărsa lunar câte un leu, am putea acoperi “chiria” blogului și ar rămâne online.

RO27INGB0000999901536129
Cod SWIFT: INGBROBU
Cod BIC: 606410008

ING Bank, Sucursala București

Ca să mă citiți liber și senin, așa cum sunt.

Pentru că Binele se intoarce, I-am invitat pe tot cititorii care au donat sa fie membrii unui grup special, privilegiat, al cititorilor-actionari ai blogului horeabadau.ro, unde au dreptul sa propuna articole, sa le citeasca si sa faca observatii inainte de a fi publicate, precum si multe altele 

Vino si tu in comunitatea cititorilor mei. Iată-i, ei m-au sprijinit și acum să reactivez blogul. Au donat 5 lei, 10 lei, 50 de lei, fiecare cât a putut. Pentru ei scriu, ei merită orice efort. 

Vă mulțumesc pentru efortul pe care l-ați făcut

Cu drag, Horea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *