Care este apa ta?

Care este apa ta?

În fiecare zi trebuie să bei apă. Uneori trece timpul și te cuprinde setea, alteori nici nu-ți dai seama cum a trecut ziua și câtă apă ai băut. 

Dar nu poți trăi fără ea. Trebuie tot timpul să fie curată și bună la gust.

Uneori o bei în combinații care-ți fac rău, de exemplu Coca Cola și nu pentru că nu ai avea de ales sau ai fi mort de sete și nu ar mai exista apă pe planetă. Altădată bei alcool, care te deshidratează. Sau bei apa în cafea, ca să câștigi energie.

Relația cu apa este complexă, relația cu un element fără de care nu putem trăi.

Care este apa ta? Care este acel element fără de care nu poți trăi zilnic? Care te răcorește, care te ajută să digeri ingredientele vieții de zi cu zi, unele greu de înghițit, care te liniștește, care îți trezește foamea de ceva bun, fie că este vorba de un produs cultural sau de o plimbare sau de …. ce e bun pentru tine 🙂

Ce relație ai cu acea apă care te hrănește? O consumi pur și simplu sau o amesteci cu alte experiențe care îți fac rău? Te plictisește faptul că bei apă? O amesteci cu lucruri care îți dau energie?

Care este apa ta? Fără de care nu poți trăi? Te-ai gândit vreodată?

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca