Menu Close

Care este apa ta?

În fiecare zi trebuie să bei apă. Uneori trece timpul și te cuprinde setea, alteori nici nu-ți dai seama cum a trecut ziua și câtă apă ai băut. 

Dar nu poți trăi fără ea. Trebuie tot timpul să fie curată și bună la gust.

Uneori o bei în combinații care-ți fac rău, de exemplu Coca Cola și nu pentru că nu ai avea de ales sau ai fi mort de sete și nu ar mai exista apă pe planetă. Altădată bei alcool, care te deshidratează. Sau bei apa în cafea, ca să câștigi energie.

Relația cu apa este complexă, relația cu un element fără de care nu putem trăi.

Care este apa ta? Care este acel element fără de care nu poți trăi zilnic? Care te răcorește, care te ajută să digeri ingredientele vieții de zi cu zi, unele greu de înghițit, care te liniștește, care îți trezește foamea de ceva bun, fie că este vorba de un produs cultural sau de o plimbare sau de …. ce e bun pentru tine 🙂

Ce relație ai cu acea apă care te hrănește? O consumi pur și simplu sau o amesteci cu alte experiențe care îți fac rău? Te plictisește faptul că bei apă? O amesteci cu lucruri care îți dau energie?

Care este apa ta? Fără de care nu poți trăi? Te-ai gândit vreodată?

6 Comments

 1. Giorgi

  O beau in fiecare zi, combinata cateodata cu cafea, alteori cu alcool, niciodata cu cola, singura, in compania prietenilor sau a familiei chiar si cu necunoscuti. E o relatie complexa intre noi, ma linisteste si-mi da energie si in ciuda faptului ca ma face sa plang, nu pot trai fara ea, muzica.:).

  https://www.youtube.com/watch?v=q7LzhZylLnk
  ps. obsession of the day;). ok week…

   • Giorgi

    Am sezisat gradul de superficialitate pe care l-am avut, inca de la inceput:). Muzica face parte din viata mea de zi cu zi, dar da, nu mor daca intr-un fel sau altul sunt privata de ea. Am tratat intrebarile cu lejeritate, pentru ca nu am vrut sa sap. N-am vrut sa sap, pentru ca n-am vrut sa aflu. Ce? Nu ma pot gandi la nimic fara de care nu pot trai. E rau?!

    • horea

     @Giorgi: nu e rau deloc. Doar ca demersul meu va invita sa sapati 🙂 Nu e timpul pierdut. S-ar putea sa descoperiti lucruri frumoase cu care sa va imprieteniti 🙂

 2. gheorghe ionela

  Eu nu pot trai fara Dumnezeu dar stii… ai dreptate si eu Il amestec cu multe, nu il beau pur, curat. Multumesc ca mi-ai atras atentia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support