500.000 de cititori in două zile

500.000 de cititori in doua zile ai articolului “Despre Macron cea urata si femeile romance” arata ca:

Romania se schimba si se schimba in bine

Romania este vie, frumoasa si sanatoasa. Mai are cateva boli, pe ici, pe colo, dar se vor vindeca.

Oameni minunati, faini, superbi, fac din Romania un loc extraordinar. Un loc minunat in care sa traiesti.

Acei oameni sunteti voi. Cei 500.000 care ati citit articolul in doua zile. Cei care i-ati dat share, ati comentat si ati dat like pe Facebook.

Voi faceti Romania frumoasa, voi faceti din aceasta tara un loc unde este minunat sa traiesti.

Voi, romanii mei dragi.

In ultimele doua zile mi-ati dat o infuzie extraordinara de optimism. Si doresc sa v-o reintorc: sunteti extraordinari. Voi faceti Romania frumoasa, voi sunteti motorul schimbarii in bine. Pentru oameni ca voi merita sa ramai aici, in tara.  Faptul ca voi existati imi da multa speranta si bucurie.

Aveti respectul, pretuirea si dragostea mea.

 

Later edit: articolul a avut 77999 interactiuni pe Facebook conform zelist.ro (a fost cel mai viralizat articol in social media în săptămâna 21-27 august)

 

 

 

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *