Menu Close

Evaluările studenților după cursul de Social Media

Săptămâna aceasta s-a încheiat cursul de Social Media, pe care îl susțin de 8 ani la anul III, Specializarea Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. La final, după examen, am rugat studenții să evalueze cursul și seminarul. Iată evaluările lor:

Deși susțin cursul de 8 ani, aceasta este una dintre generațiile la care am ținut și țin cel mai mult: oameni foarte faini, creativi, inteligenți peste medie, cu simțul umorului,  prezente si viitoare personalitati care vor spune cuvinte apasate in societatea in care traim. Si o vor schimba in bine.

Din partea lor, evaluările mă bucură și mă onorează.

Mă bucur mult că i-am cunoscut și că am lucrat cu ei. Cu ei, dragii mei studenți. Aici, cei care au venit la curs vineri după-amiaza, pe 29 aprilie, în loc să sară în trenuri și să fugă la mare, pentru vacanța de 1  mai:

Vă păstrez o amintire frumoasă, poate cea mai frumoasă din ultimii 8 ani. Să nu va opriti niciodata in drumul pe care l-ati inceput pentru cucerirea Everestului. Varful va asteapta. Ne vedem in Web 3.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support