Evaluările studenților după cursul de Social Media

Săptămâna aceasta s-a încheiat cursul de Social Media, pe care îl susțin de 8 ani la anul III, Specializarea Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. La final, după examen, am rugat studenții să evalueze cursul și seminarul. Iată evaluările lor:

Deși susțin cursul de 8 ani, aceasta este una dintre generațiile la care am ținut și țin cel mai mult: oameni foarte faini, creativi, inteligenți peste medie, cu simțul umorului,  prezente si viitoare personalitati care vor spune cuvinte apasate in societatea in care traim. Si o vor schimba in bine.

Din partea lor, evaluările mă bucură și mă onorează.

Mă bucur mult că i-am cunoscut și că am lucrat cu ei. Cu ei, dragii mei studenți. Aici, cei care au venit la curs vineri după-amiaza, pe 29 aprilie, în loc să sară în trenuri și să fugă la mare, pentru vacanța de 1  mai:

Vă păstrez o amintire frumoasă, poate cea mai frumoasă din ultimii 8 ani. Să nu va opriti niciodata in drumul pe care l-ati inceput pentru cucerirea Everestului. Varful va asteapta. Ne vedem in Web 3.0

Horea Mihai Bădău este Formator acreditat ANC; Lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București; Profesor-cercetător la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța (titular al cursurilor de Comunicare în Rețelele Sociale la anul III Licență, Master 1 INFOCOM, Master 2 DISTIC, Master 2 EMIC, Master 2 CCOSI); Profesor-invitat la Universitatea Franche-Comte, Montbelliard, Franta, Master 2 Produits et Services Multimedia, Master clasa A+; Cercetător-principal la Laboratorul de cercetare Sic.Lab Mediteranee Nisa-Toulon; Autor al primelor manuale de Social Media și de Jurnalism Online (Tehnici de comunicare în Social Media, Ed. Polirom, 2011 și Manual de Jurnalism Online, Ed. Tritonic, 2015); Autor al primei Teorii Social Media prezentată și validată la cel de-al XIV-lea Congres Științific al Societății Franceze în Științele Comunicării și Informației. Teoria a fost publicată, în urma Congresului, într-un volum editat de SFSIC la Editura Harmattan, Paris, 2015; Autor al primei Carte Etice a Rețelelor Sociale publicată în cea mai prestigioasă revistă științifică franceză, în Științele Comunicarii: Revue Française des Sciences de l’Information et de la Communication; Jurnalist la Realitatea TV (editor si editor-coordonator), Radio France Internationale (realizator talk-show), Mediapro (Fondator și Redactor Șef la portalului Mediapro – www.apropo.ro); Fondator și președinte al Asociației Consumatorilor de Media care a militat timp de 10 ani pentru respectarea principiilor deontologice in presa romaneasca